2014-01-23

Krikštynos...

    ...tai tik „viščiukus“ skaičiuoja rudenį!  Mes gi  - pradėję naujus metus skaičiuojame mūsų kolektyvo naujus narius. Ir turime kuo pasidžiaugti – per paskutinius metus į mūsų choro „Versmė“ gretas įsijungė dešimt naujų narių, kurių „prirašymą“ ir „krikštynas“ atšventėme praėjusį šeštadienį.



      Šaltą šeštadienio popietę visi „naujokai“ skubėjome į seniūniją šiek tiek nedrąsiai. Juk visi puikiai žinome, kad per krikštynas lengvai neišsisuksime – gal būsime miltais apibarstyti, gal vandeniu apšlakstyti, o gal... Šiaip visokios mintys sukosi galvoje – na ką gi jie, „choro senbūviai“  su mumis darys?
  Ir štai – atsidaro durys ir į salę įeina advokatė „rūsčioji kyšininkė“, teisėjas ir sargybinis. Garsiai nuskamba:
-          Stot , teismas eina !

2013 – ieji nuplaukė „kruiziniu laivu“ praeitin...

Kaip kiekvienais metais, taip ir šiemet Domeikavos bendruomenė po šv.Kalėdų susirinko palydėti senus metus, pasidžiaugti nuveiktais darbais, pasidalinti patirtais įspūdžiais ir vieni kitus pasveikinti su artėjančiais Naujais Metais.

Gruodžio 30-osios vakarą visi skubėjome į vakaronę  „Kruiziniu laivu į Naujus Metus“.  Kas keleiviai, kas jūreiviai, virėjai, paslaptingi būrėjai, kiti gi laivo kapitonai – visi su gera nuotaika skubėjome į „kruizinį laivą“, kurio signalas skelbė  -  išplaukiame!..