2018-11-27

Aš - kaip žalias medis...






   Lapkričio 25 d. popietę naujoje Domeikavos laisvalaikio salėje pirmą kartą galingai  nuskambėjo tradicine tapusi šv. Cecilijos chorinės muzikos šventė. "Aš - kaip žalias medis" - šia tema prasidėjo muzikos šventė, kurią savo balsais vedė ir augino Erika, Virginijus ir Sergejus, fleita grojo Smiltė, gitaromis Tomas ir Andrius,








Savo sakralią programą padovanojo svečiai iš Garliavos mišrus choras "Melodija", vadovaujamas Ramunės Navickienės. Fortepijoninės muzikos perlų pažėrė pianistas Rimvydas Kruopis. Salės šeimininkai choras "Versmė" atliko  naują sakralią programą, paruoštą šį rudenį.  Šventės kulminacija - tai " Melodijos" ir "Versmės" jungtinis choras, atlikęs gražiausias chorines dainas. 
   



Kitos tokios šventės sulauksime tik kitų metų rudenį. Ir vėl kviesime visus dainos mylėtojus pas mus džiaugtis muzikos harmonija ir darna, linkėdami šv. Cecilijos globos.





                                                                                                                                           R.Endriukaitienė

2018-11-22

Kviečiame į šv,Cecilijos koncertą.



























     Kviečiame į tradicinę šv.Cecilijos šventę Lapkričio mėn. 24d. 14val Domeikavos laisvalaikio                                         salėje. Svečiuose mišrus choras ''Melodija"